Så här fungerar Problem Detection Study från PDS24

PDS-metoden är en kraftfull analysmetod som är enkel att genomföra. Genom analysen kan du undvika onödiga investeringar och i stället lägga pengarna på det som är mest lönsamt att åtgärda.

Våran problem-identifierings-metod tar fram och prioriterar de mest angelägna problemen så att ditt företag kan reducera problem som era kunder har med er, era produkter eller problem personalen har på arbetsplatsen. Med vår webbtjänst kan enkelt göra egna problemenkäter. Genom att lösa de största problemen kan ditt företag växa och bli en bättre fungerande arbetsplats.

Visar hur PDS-Metoden fungerar

Steg 1

Fyll i till vad du vill leta problem. När detta är klart mailar du till alla du vill ska delta. I mailet bifogar du länken till PDS:en. Deltagarna klickar på länken och följer instruktionerna på skärmen.

Steg 2

När detta är klart börjar du förbereda steg 2 genom att ordna upp, fixa stavfel, ta bort dubletter, formulera om alla felskrivna problem. När det är klart skickar du mail till alla som ska deltaga i Steg två. Dom klickar på länken och anger hur stort varje problem är för just dem.

Resultatet

När alla fyllt i Steg 2 - klickar du på resultat. Klart! Du får en lista med de största problemen först, så du ser direkt vad du bör åtgärda.

Alla steg för deltagarna och admin du använder fungerar både på mobil och dator, dock ej på Internet Explorer.


PDS bygger på att människor har lättare för att klaga och hitta fel, än att tala om förbättringar som borde göras. Genom att vi först i steg 1 identifierar problemen och sedan i steg 2 låter målgruppen prioritera problemen som framkommit, får vi fram en rangordnad och tydlig ”att-göra-lista”.